torstai 20. heinäkuuta 2017

Ensimmäinen blogiteksti!

Hei! Olen Taiga ja pidän yllä Ravurien matkassa-blogia. Olen ennenkin pitänyt blogia nimeltään Team Ponivillikko. Lopetin blogin pitämisen viime vuonna joulukuussa, koska aikani ei riittänyt enää silloin ja elämäntilanteenikin takia jouduin lopettamaan. Mutta nyt tilanne on osiltain parempi ja on ollut jo pitempäänkin aikaa innostusta kirjoittaa, joten tässä sitä taas ollaan! Uusille lukijoille voisin vähän esittäytyä: Olen siis 13-vuotias tyttö Pohjois-pohjanmaalta, mutta aivan pian suuntaamme ponien kanssa lappiin, Ranualle. Treenaan poneja ja ajan niillä tietysti aina kilpaa silloin tällöin. Olen ollut koko elämäni hevosten parissa, joten yhtä ja toista on tullut koettua. Minulla on tällä hetkellä kolme omaa ponia: Jokimäen Sorbus 3v, Jokimäen Omena 1v ja Arietta 2v. Treenissä minulla on Ponikujan Wäinö 5v. Sorbuksella on ajettu tällä hetkellä yksi startti ja ajan kanssa starttaillaan sen kanssa, aina kun löytyy sopiva lähtö. Seuraava startti onkin 28.7 Ylivieskassa. Omena on uusin tuttavuus ja sen kanssa nyt vain tutustutaan toisiimme ja se saa vielä nauttia noista varsapäivistä, ennen kuin alkaa opetus. Arietta, tutummin Etta,Ettis, on säpäkkä tapaus, jonka kanssa tutustutaan vielä toisiimme ja ollaan aletttu jo opettamaan ohjasajoon. Etta opetetaan kärryille syksyn aikana, riippuu miten se ohjasajoa alkaa oppimaan. Etan ja Sorbuksen kanssa käytiin näyttelyissä Pedersöressä 1.7 ja molemmat hakivat hienosti 2.palkinnon!

Tässä vaiheessa vanhat lukijat varmaan ihmettelevät missä Fiasco ja Mithrim ax on. Ne jotka eivät tiedä mitä on tapahtunut, niin Fiasco jouduttiin valitettavasti lopettamaan sairauden takia. Fiasco sairasteli jo pitemmän aikaa, eikä mikään auttanut, joten raskain, mutta ponille parhain päätös oli lopetus. Fiasco pääsi vihreille laitumille kesäkuun 11. päivä. Mitron tulevaisuus onkin Etelä-suomessa raviponina. 

Koitan kirjoitella blogiin aina pari kertaa viikossa ja toivotaan, että tästäkin blogista pidetään, vaikka ponit ovat vaihtuneet. Kirjoitustaidot eivät nyt ole muuttuneet, joten samaa tekstiä tulee mitä ennenkin. Toivottavasti tykkäätte! Hyviä lukuhetkiä tulevaisuuteen! :)

 Jokimäen Sorbus
 Arietta
 Arietta
 Jokimäen Sorbus
 Ponikujan Wäinö
Jokimäen Omena

-Taiga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti